Interesse?

Te huur: Telfordstraat 14 A

Huurprijs: € 30.000,-- excl. BTW per jaar

Fotopresentatie

links
  • Telfordstraat 14A te Zwolle
  • Voorgevel
  • Telfordstraat
  • Plattegrond Begane grond
  • Plattegrond 1e Verdieping
rechts
Telfordstraat 14A te Zwolle
Interesse?
Terug omhoog
Aan de Telfordstraat op Marslanden (G) is deze bedrijfsruimte voorzien van kantoorruimte voor de verhuur /verkoop beschikbaar. Onder andere Fietsplus Peter Kamp, De Kleine reclame, Porte en Zn en Yello zijn in de direct omgeving gevestigd.

Marslanden ligt aan de zuidkant van de stad en is het grootste bedrijventerrein van Zwolle. Naast productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en vele bedrijfsverzamel-gebouwen, hebben zich in de loop der jaren ook veel bedrijven in de automotive branche en grootschalige detailhandel in Marslanden gevestigd.

De bereikbaarheid over de weg is goed. De ringweg van Zwolle doorkruist de Marslanden en verbindt het bedrijventerrein langs zowel de oost- als de westkant van de stad met de A28. Marslanden heeft veel moderne architectuur en de ondernemers hebben aandacht voor een goede uitstraling van hun bedrijf. Gezien de uiteenlopende groottes van de bedrijven en de branches waarin zij actief zijn, biedt Marslanden een gezonde voedingsbodem voor alle soorten bedrijvigheid.

Indeling:
Begane grond: entree/receptie, toilet groep, werkkast.
Verdieping: directiekantoor (opp. ca. 25 m2), ontvangstruimte, kantine, technische ruimte, drie kantoorruimtes, instructie- kantoorruimte (opp. ca. 63 m2).

Metrage:
Het geheel bestaat uit ca. 170 m² bedrijfsruimte en ca. 227 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond (48 m²) en de verdieping (179 m²)
ca. 490 m² totaal.

Opleveringsniveau:
Zowel de bedrijfsruimte als de kantoorruimte hebben een hoogwaardig opleveringsniveau en kan zonder aanpassingen in gebruik worden genomen. De ruimten zijn onder andere voorzien van:

Bedrijfsruimte::
- 1 x overhead deur
- krachtstroom
- tl-verlichting
- heater
- stellingkasten (ter overname)

Kantoorruimte:
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen.
- vloerbedekking
- systeemwanden
- alarm
- pantry/kantine (op de verdieping).
- toiletten (op de begane grond).
- kabelgoten (bekabeld met patchkast).

Huurprijs:
€ 30.000,-- excl. BTW op jaarbasis
Vraagprijs:
€ 325.000,-- k.k. (excl. BTW)
Terug omhoog

Verkoperstekst

Deze informatie volgt zo snel mogelijk. Interesse?